TECHNO MIN SERVIS

Uspjeh smo postigli predanim radom usmjerenim na zadovoljstvo brojnih klijenata. Svjesni smo da firmu i njen ugled čine njeni zaposlenici. Stoga smo ponosni na naš uspjeh i iskustvo a posebno na mladost i energiju našeg tima.

Zašto odabrati nas?

  • Trudimo se pružiti najkvalitetniju profesionalnu ponudu informatičkih usluga i proizvoda na Bosanskom tržištu.
  • Za većinu laptopa, računara, mobitela i tableta posjedujemo orginalne i zamjenske dijelove
  • Bavimo se prodajom, popravkom i održavanjem računara, laptopa, tableta i mobitela, monitora, televizora ... i da još mnogo čega drugog.
  • Osim popravke bavimo se i instalacijom mrežnih sistema, izradom web stranica i grafičkim dizajnom.
  • Uz naše TECHNO MIN servisne usluge osiguravamo profesionalan i optimalan popravak uz najbolji omjer uloženo / dobijeno
  • Osjetite našu IT podršku uz iskrenost, ljubaznost, profesionalnost i strpljenje TECHNO MIN tima :)
  • Nama je stalo do zadovoljstva naših korisnika i kvalitete naših usluga.

Ali šta kad se nešto pokvari, kada sistem zablokira ili otkaže, kad stvari ne idu kako treba?

cms-img

U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis sa vrhunskom opremom i stručnim serviserima koji će uspješno i sigurno riješiti svaki Vaš problem.

Usluge servisiranja i održavanja računara, monitora, laptopa i PC Opreme su naša specijalnost. Vršimo otkrivanje kvarova, testiranje računara, popravku ,ugradnju i zamjenu pokvarenih i oštećenih komponenti, instalaciju hardware-a i software-a kao i brojne druge usluge. Naš servis se nalazi u Istočnom Sarajevu ali nam možete poslati Vaše računare, monitore i laptope brzom poštom. Svakom problemu prilazimo na poseban način i rješavamo ga. U odredjenim situacijama servis može potrajati malo duže ali se o svakom detalju dogovaramo sa Vama i nema skrivenih troškova. Iza nas je mnogo popravljenih računara , monitora , laptopova kao i PC Opreme. U to ime mi Vam nudimo 100% Garanciju i 200% iskustva.

Servis laptopova

Kod Laptopova dolazi do raznih kvarova od kojih veliki broj kvarova nastaje zbog pregrijavanja Laptopa i varijacija u naponu. Često se dogodi da korisniku ispadne Laptop iz ruke ili da se preko Laptopa prolije tečnost. Kvarovi na Laptopovima mogu da se otklone. Kod nekih kvarova se fizički mjenja neispravna komponenta i to u slučajevima napuklog ili slomljenog ekrana, neispravne tastature, neispravne baterije, hard diska i punjača za Laptop. U našem servisu je moguće popraviti Matičnu ploču za sve modele Laptopova. Česti su kvarovi kada se Laptop upali ali ne daje sliku kao i kada Laptop neće da se upali. Problem rješavamo uspješno i sa Garancijom. Najbitnije je da nam se obratite na vrijeme. Saradnjom sa nama Vi ste na pravom mestu.

Kontakt informacije:

TECHNO MIN SERVIS
Vojvode Radomira Putnika 10, 71214 Istočno Sarajevo
Tel: +387 (0) 57 316-859
Mob: +387 (0) 66 206-202,
+387 (0) 63 000-440
E-mail: servis@min.ba

Radno vrijeme servisa:

Pon-Pet: 08:00 do 18:00 sati
Sub: 09:00 do 17:00 sati

Nedeljom ne radimo.