Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Izjava o korišćenju WSPAY-a

Podaci o prodajnom mjestu:

  • TECHNO MIN S.P
  • Vojvode Radomira Putnika 7B
  • 71123 Istočno Sarajevo, Bosna i Hercegovina
  • JIB: 4509227580008
  • PDV: 509227580008
  • Tel: 057/316-859
  • Mob: 066/206-202
  • E-mail: [email protected]

Proizvodi i/ili usluge:

  • Kompanija TECHNO MIN počinje sa radom od 2014 god. i od tada doživljava konstantan rast. Uspješnim i kvalitetnim poslovanjem, posvećenošću kupcu i stalnim inovacijama postali smo jedni od lidera na tržištu Bosne i Hercegovine u oblasti trgovine na malo, ponudom i kvalitetnih Refurbished (korištenih) računara, laptopa, monita, printera, velikim izborom i ponudom električnih i elektronskim uređajima za domaćinstvo.

Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka

U pogledu zaštite ličnih podataka kupaca, TECHNO MIN S.P se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca koja podrazumijeva: prikupljanje i korištenje samo onih podataka kupaca/ korisnika koji su neophodni radi ispunjavanja naših obaveza, informisanje kupaca o načinu korištenja njihovih podataka, ostavljanje mogućnosti izbora kupcima kad je u pitanju korištenje podataka odnosno mogućnost izbora o tome da li žele da se njihovo ime koristi za potrebe marketiških kampanja.

Radnici TECHNO MIN S.P. kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela privatnosti, a svi prikupljeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su našem osoblju samo radi neophodnosti obavljanja posla.

Izjava o sigurnosti plaćanja putem web shop internet prodavnice www.min.ba

Ukoliko ste se odlučili da platite pouzećem, onda pošiljku plaćate dostavnom kuriru brze pošte i to tek kada ste proizvod dobili u svoje ruke, tako da ne postoji mogućnost prevare.

Ukoliko ste odlučili da platite virmanski, sve transakcije radite putem banke ili pošte, koje opet garantuju da će transakcija biti obavljena bez prevare.

Ukoliko ste se odlučili da platite karticom, internet prodavnica www.min.ba koristi napredni sistem za siguran prihvat kartica putem interneta. WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. WSPay Payment Gateway je certifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. TECHNO MIN s.p (Trgovac) ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Cijene proizvoda

Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (KM), sa uključenim PDV-om (17%)

Cijena robe utvrđena je za svaki uređaj pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki uređaj podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se TECHNO MIN S.P. unaprijed izvinjava svojim kupcima jer će ih biti prisiljena obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni uređaj te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Akcijska prodaja proizvoda

Firma TECHNO MIN S.P će periodično, po svojoj odluci stavljati određene uređaje na akcijsku prodaju.

Ti uređaji će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, tačno specificirane skupine. Uslovi akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebno trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon isteka roka akcijske prodaje, firma TECHNO MIN S.P. neće primati nove narudžbe po uslovima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Uopšte poslovanje

TECHNO MIN S.P zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila, kao i svih ostalih uslova i pravila na ovoj internet stranici. Sve promjene primijeniće se na korištenje www.min.ba stranice. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža www.min.ba Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. TECHNO MIN S.P. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Djelatnici firme TECHNO MIN S.P. nastoje dati najbolju moguću ponudu usluga, TECHNO MIN S.P ne može garantovati da će usluge na www.min.ba odgovarati Vašim potrebama. TECHNO MIN S.P takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail [email protected] ili [email protected]  kako bismo je otklonili na najbrži mogući

Sigurnost plaćanje putem web shop

 
WSPay WebPay gateway garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Usluga se implementira korištenjem najvišeg sigurnosnog standarda koji se zahtjeva u kartičnom poslovanju (PCI DSS standard), 3D Secure verifikacije i EV Validacije. To za trgovce znači potpunu zaštitu u komunikaciji s UniCredit Bankom, kao i sa krajnjim kupcem.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128 -bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa.

Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računa ra i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotre bom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautori zovanog pristupa.

Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s a lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi kupovine

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovoj stranici. Internet stranica može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima.

Trgovac je TECHNO MIN S.P, a kupac je posjetitelj ove stranice koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je trgovcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.


*Sva plaćanja vrše se u valuti Bosne i Hercegovine, tj. u konvertibilnim markama (KM). Zaduženi iznos na Vašoj kreditnoj kartici se zatim konvertuje u Vašu lokalnu valutu prema važećem valutnom kursu kartičarskih kuća.

*All payments will be affected in Bosnian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

*Sva plaćanja vrše se u valuti Bosne i Hercegovine, tj. u konvertibilnim markama (KM). Zaduženi iznos na Vašoj kreditnoj kartici se zatim konvertuje u Vašu lokalnu valutu prema važećem valutnom kursu kartičarskih kuća.

*All payments will be affected in Bosnian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.


 
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga