Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

PLAĆANJE

NTERNET KUPOVINA

 

1. Plaćanje platnom karticom putem Interneta

Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama MasterCard, VISA, Maestro, Dina ili American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Provjerite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

2. Plaćanje platnom karticom putem Interneta

Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama na rate MasterCard, VISA, Maestro, Dina ili American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Provjerite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Nakon odabira načina plaćanja određenom kreditnom karticom i upisa broja rata (ako se odlučite za obročnu otplatu) u pregledu narudžbe te upisa Vaših osobnih podataka, a nakon klika na gumb „plati“, pristupate zaštićenoj stranici pružatelja usluge online naplate (WSpay). Na zaštićenoj stranici upisujete podatke s kartice potrebne za autorizaciju transakcije, nakon čega ćete putem e-maila primiti potvrdu o narudžbi i autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Vaša kartica nakon autorizacije iznosa još neće biti terećena za navedeni iznos, tj. sredstva će biti samo rezervirana. Podaci će se provjeriti i najavit će se Vaš trošak. Tek nakon što Vama isporučimo naručene proizvode, izvršit ćemo naplatu sredstava i teretiti Vašu karticu. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenih artikala, otkazati ćemo naplatu i Vaša kartica neće biti terećena. Zbog Vaše zaštite, naplatni sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa od prethodno rezerviranog, niti dopušta uvid u broj kreditne kartice. Vidljiv je samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje prema kartičnoj kući. Bilo da otkažemo naplatu transakcije ili je pošaljemo na naplatu, o tome ćemo Vas obavijestiti pisano, putem e-maila. Prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor (odustati od isporuke naručenih artikala) ukoliko utvrdi da je to u njegovom poslovnom interesu te se u tom slučaju obvezuje odmah, bez odgode, kupcu refundirati kompletan iznos transakcije

3. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke i tada je moguće platiti je gotovinom.

KUPOVINA U RADNJI

 

1. Plaćanje platnom karticom

Prihvatamo sledeće platne kartice:

MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

2. Gotovinsko plaćanje

Plaćanje u gotovini.

3. Plaćanje preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun TECHNO MIN, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.

5. Mogućnost plaćanja kreditnim kartica UniCredit banke ili Raiffeisen banke

Ukoliko je Vaš izbor kreditno plaćanje nekim od kredita Raiffeisen i Unicredit banke, tu smo da Vam obezbjedimo najpovoljnije uslove za Vašu kupovinu.

Iskoristite sve pogodnosti odloženog plaćanja.

Plaćanje Šoping karticama UniCredit ili Raiffeisen banke od 12 do 24 mjeseca (Unicredit na 24 rate). Ukoliko se navedenom karticom plaća na rate, na proizvode se ne primenjuju snižene ili akcijske cijene.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga