Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Apple TV

Apple TV 4K

Apple TV 4K je vrhunski uređaj za streaming koji donosi izvanrednu kvalitetu slike i zvuka. Sa podrškom za 4K rezoluciju i HDR (High Dynamic Range), ovaj uređaj pruža oštru, živopisnu sliku sa dubokim kontrastom. Apple TV 4K također podržava Dolby Vision i Dolby Atmos, što omogućava kinematografski doživljaj gledanja filmova i serija u udobnosti Vašeg doma. Njegov snažni A12 Bionic čip osigurava brzo i glatko pretraživanje sadržaja i igranje video igara.

 

tvOS Operativni Sistem

Apple TV 4K koristi tvOS, operativni sistem koji je jednostavan za korištenje i omogućava brzo pretraživanje i korištenje aplikacija. Korisnici mogu pristupiti popularnim streaming servisima kao što su Netflix, Disney+, HBO Max i Apple TV+, kao i uživati u širokom spektru sadržaja. tvOS također podržava Apple Arcade, gaming servis koji nudi razne igre za sve uzraste. Intuitivno korisničko sučelje i redovna ažuriranja čine tvOS jednim od najboljih operativnih sistema za streaming uređaje.

 

Siri daljinski upravljač

Siri daljinski upravljač je jedan od najznačajnijih dodataka Apple TV-a. Ovaj elegantni upravljač omogućava glasovno pretraživanje i kontrolu uređaja pomoću Siri, Appleovog glasovnog asistenta. Korisnici mogu jednostavno tražiti filmove, serije, aplikacije i muziku koristeći glasovne komande. Daljinski upravljač ima intuitivne touch kontrole koje omogućavaju lako navigiranje kroz meni i aplikacije. Siri daljinski upravljač također ima ugrađeni akcelerometar i žiroskop, što ga čini idealnim za gaming.

 

Apple TV+ servis

Apple TV+ je streaming servis koji nudi ekskluzivne Apple Originals serije, filmove i dokumentarce. Sa sve većim brojem nagrađivanih naslova, Apple TV+ postaje sve popularniji među korisnicima. Servis je dostupan na svim Apple uređajima, uključujući iPhone, iPad, Mac i Apple TV, što omogućava korisnicima da gledaju sadržaj bilo gdje i bilo kada. Apple TV+ nudi pristupačne pretplate, a novi korisnici često mogu iskoristiti besplatne probne periode.

 

AirPlay i HomeKit integracija

Apple TV 4K podržava AirPlay, što omogućava korisnicima da bežično dijele sadržaj sa svojih iPhone, iPad ili Mac uređaja direktno na TV. Ova funkcija je idealna za prikazivanje fotografija, videa, prezentacija i drugih sadržaja na velikom ekranu. Pored toga, Apple TV 4K se lako integriše sa HomeKit-om, Appleovom platformom za pametni dom. Korisnici mogu koristiti Siri za kontrolu pametnih uređaja u svom domu, kao što su svjetla, termostati i sigurnosni sistemi, direktno putem Apple TV-a.

 

Apple Music i Apple Fitness+

Apple TV 4K omogućava pristup Apple Music servisu, koji nudi milione pjesama, albuma i personalizirane plejliste. Korisnici mogu slušati omiljenu muziku na svom TV-u, a uz podršku za Dolby Atmos, uživat će u visokokvalitetnom zvuku. Također, Apple TV 4K podržava Apple Fitness+, servis koji nudi razne fitness programe i treninge. Korisnici mogu pratiti svoje fitness ciljeve i vježbati uz pomoć instruktora direktno na svom TV-u, što je idealno za kućne treninge.

 

Igre i aplikacije

Apple TV 4K nudi širok izbor igara i aplikacija koje se mogu preuzeti iz App Store-a. Sa podrškom za Apple Arcade, korisnici mogu pristupiti raznim igrama bez reklama i dodatnih kupovina. Snažni A12 Bionic čip osigurava glatko igranje i brzo učitavanje aplikacija. Pored igara, korisnici mogu preuzeti razne aplikacije za fitness, kuhanje, obrazovanje i druge aktivnosti, što čini Apple TV 4K svestranim uređajem za cijelu porodicu.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga