Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Električni bojler

Električni bojleri

Električni bojleri predstavljaju ključni element svakog domaćinstva, osiguravajući stalnu dostupnost tople vode za svakodnevne potrebe. Naša ponuda električnih bojlera obuhvata širok spektar modela, prilagođenih različitim potrebama korisnika, od malih bojlera za kuhinje do velikih modela za kupatila.

 

Tipovi električnih bojlera

Prilikom odabira električnog bojlera, važno je razmotriti različite tipove koji su dostupni.

- Protočni bojleri zagrijavaju vodu po potrebi, kada otvorite slavinu. Ovi modeli su energetski efikasni jer ne održavaju konstantnu temperaturu vode, već zagrijavaju samo onu količinu koja vam je potrebna u tom trenutku. Protočni bojleri su idealni za kuhinje i kupaonice gdje je potrebna instant topla voda.

- Akumulacioni bojleri zagrijavaju i skladište vodu u rezervoaru, održavajući je na konstantnoj temperaturi. Ovi modeli su dostupni u različitim kapacitetima, od malih bojlera od 10-30 litara do velikih bojlera od 80-150 litara. Akumulacioni bojleri su idealni za domaćinstva sa većim potrebama za toplom vodom, kao što su kupatila i kuhinje.

 

Energetska efikasnost

Energetska efikasnost je ključni faktor pri odabiru električnog bojlera. Energetski efikasni bojleri imaju napredne termostate i izolaciju koja minimizira gubitak toplote, održavajući vodu toplom uz minimalnu potrošnju energije.

 

Kapacitet i veličina

Kapacitet bojlera je važan faktor pri odabiru pravog modela. Naša ponuda obuhvata bojlera različitih kapaciteta, od malih bojlera od 10-30 litara do velikih bojlera od 80-150 litara, savršenih za velike porodice ili domaćinstva sa većom potrošnjom tople vode. Prilikom odabira kapaciteta, važno je razmotriti broj članova domaćinstva i prosječnu dnevnu potrošnju tople vode.

 

Napredne funkcije i tehnologije

Moderni električni bojleri dolaze sa nizom naprednih funkcija koje olakšavaju korištenje i povećavaju Vašu udobnost:

 

Brzo zagrijavanje

Funkcija brzog zagrijavanja omogućava bojleru da postigne željenu temperaturu za kratko vrijeme, što je idealno za situacije kada Vam je hitno potrebna topla voda.

 

Inteligentni termostati

Mnogi modeli dolaze sa inteligentnim termostatima koji omogućavaju precizno podešavanje temperature vode, osiguravajući optimalnu potrošnju energije i udobnost.

 

Sigurnosne funkcije

Naši modeli dolaze sa raznim sigurnosnim funkcijama, uključujući zaštitu od pregrijavanja, zaštitu od prekomjernog pritiska i automatsko isključivanje. Ove funkcije osiguravaju sigurno korištenje bojlera, smanjujući rizik od nesreća.

 

Dizajn i praktičnost

Dizajn električnog bojlera može značajno uticati na izgled Vaše kupaonice ili kuhinje. Naša ponuda uključuje modele različitih boja i završnih obrada, od klasičnih bijelih do modernih inox varijanti. Ovi bojleri su dizajnirani da se uklope u svaki stil doma, bilo da preferirate tradicionalni ili savremeni izgled.

 

Održavanje i dugotrajnost

Jednostavno održavanje i dugotrajnost su ključni za dugotrajno korištenje električnog bojlera. Naši modeli dizajnirani su sa visokokvalitetnim materijalima koji osiguravaju dug vijek trajanja i otpornost na koroziju. Takođe, mnogi modeli imaju indikatore koji Vas obavještavaju kada je potrebno izvršiti održavanje ili zamjenu određenih dijelova, što dodatno olakšava brigu o uređaju.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga