Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Imou dodaci za kamere

Imou detektor pokreta

Imou detektor pokreta je izuzetno koristan dodatak za sve sigurnosne sisteme, omogućavajući automatsko detektovanje kretanja u prostoru. Ovaj uređaj koristi naprednu tehnologiju za precizno prepoznavanje pokreta, smanjujući lažne alarme uzrokovane kućnim ljubimcima ili drugim bezopasnim faktorima. Idealno je rješenje za domove, kancelarije i komercijalne objekte, gdje je potreban pouzdan nadzor. 

 

Imou detektor gasa

Sigurnost doma i poslovnih prostora može biti dodatno poboljšana uz pomoć Imou detektora gasa. Ovaj uređaj detektuje prisustvo opasnih gasova poput ugljen-monoksida i prirodnog gasa, koji mogu predstavljati ozbiljnu prijetnju po zdravlje i sigurnost. Imou detektor gasa brzo i efikasno prepoznaje opasne koncentracije gasova, aktivirajući alarm i šaljući obavijesti na Vaš mobilni uređaj. 

 

Imou detektor vode

Imou detektor vode je neophodan dodatak za zaštitu Vašeg doma od oštećenja uzrokovanih curenjem vode. Ovaj uređaj je posebno koristan za područja sklona poplavama, kao što su podrumi, kuhinje i kupatila. Detektor vode radi na principu senzora koji odmah prepoznaje prisustvo vode i aktivira alarm, istovremeno šaljući obavijesti na Vaš pametni telefon. Brza reakcija omogućava vam da odmah preduzmete potrebne mjere i spriječite veća oštećenja i skupe popravke. 

 

Imou senzor vlage i temperature

Imou senzor vlage i temperature je savršen alat za praćenje uslova u Vašem domu ili kancelariji. Ovaj uređaj kontinuirano mjeri nivo vlage i temperaturu, pružajući vam tačne i pouzdane podatke u realnom vremenu. Senzor je izuzetno koristan za održavanje optimalnih uslova u prostorijama poput staklenika, vinskih podruma, server soba ili drugih prostora gdje je kontrola klime ključna.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga

t