Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Oprema za akcione kamere

Oprema za akcione kamere

Akcione kamere su dizajnirane za snimanje dinamičnih i ekstremnih aktivnosti. One su kompaktne, robusne i otporne na razne vremenske uslove, što ih čini idealnim za snimanje sportskih aktivnosti, putovanja i avantura. Kvalitetna oprema za akcione kamere može značajno unaprijediti Vaše iskustvo snimanja. Od nosača i dodatnih baterija do zaštitnih futrola i stabilizatora, u ponudi imamo niz dodataka koji mogu poboljšati funkcionalnost i performanse Vaše akcione kamere.


Nosači i držači za akcione kamere

Montaže za kacige

Montaže za kacige su savršene za snimanje sportova kao što su biciklizam, skijanje, snowboarding i penjanje. Ove montaže omogućavaju pričvršćivanje kamere na kacigu, pružajući stabilne i dinamične snimke iz prvog lica.


Montaže za bicikle

Montaže za bicikle omogućavaju pričvršćivanje kamere na okvir bicikla, upravljač ili sjedalo, pružajući različite uglove snimanja tokom vožnje. Ove montaže su idealne za snimanje brdskog biciklizma, cestovnog biciklizma i drugih biciklističkih aktivnosti.


Usisne montaže

Usisne montaže su savršene za pričvršćivanje kamere na glatke površine poput automobila, čamaca ili motocikala. Ove montaže pružaju snažno i sigurno držanje, omogućavajući Vam snimanje dinamičnih snimaka tokom vožnje. 


Oprema za čuvanje i prenos podataka

MicroSD kartice

Kvalitetna MicroSD kartica je neophodna za čuvanje velikih količina podataka koje akcione kamere snimaju. Preporučuje se korištenje kartica visokog kapaciteta i brzine kako bi se osigurao nesmetan rad i brzo snimanje. 


Adapteri za prenos podataka

Adapteri za prenos podataka omogućavaju vam brzo i jednostavno prebacivanje snimljenih videozapisa i fotografija na vaše računalo ili druge uređaje. Ovi adapteri su ključni za brzu obradu i dijeljenje Vaših snimaka. 


Daljinski upravljači

Daljinski upravljači omogućavaju vam upravljanje akcijskom kamerom na daljinu, što je posebno korisno za snimanje iz teških uglova ili tokom aktivnosti gdje je teško dohvatiti kameru. Ovi uređaji omogućavaju jednostavno pokretanje i zaustavljanje snimanja, mijenjanje postavki i pregledavanje snimljenih materijala.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga

t