Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Pegle za kosu

Pegle za kosu

Pegle za kosu su krucijalan alat za stiliziranje kose, omogućavajući postizanje glatkih i ravnih frizura ili elegantnih valova. U ponudi imamo širok izbor pegli za kosu koje zadovoljavaju različite potrebe korisnika, od osnovnih modela za kućnu upotrebu do profesionalnih uređaja za salonske tretmane. Pravi izbor pegle za kosu može značajno poboljšati izgled i zdravlje vaše kose.

 

Profesionalne pegle za kosu

Profesionalne pegle za kosu su dizajnirane za intenzivnu upotrebu u salonima i nude superiorne performanse. Ovi uređaji imaju napredne tehnologije i dodatne funkcije koje omogućavaju brže i efikasnije stiliziranje kose bez oštećenja.

 

Pegle sa titanskim pločama

Pegle sa titanskim pločama nude superiorne performanse i trajnost. Titanske ploče su izuzetno lagane i izdržljive, pružajući ravnomjernu toplinu i brzo zagrijavanje. Ove pegle su posebno korisne za gustu i kovrdžavu kosu koja zahtijeva visoku temperaturu za učinkovito ravnanje.

 

Pegle sa turmalinskim pločama

Pegle sa turmalinskim pločama koriste prirodne minerale koji emitiraju negativne ione, smanjujući frizz i statički elektricitet. Ove pegle su idealne za postizanje glatke i sjajne kose sa minimalnim oštećenjem.

 

Pegle za valove

Pegle za valove dolaze sa zaobljenim pločama koje omogućavaju lako kreiranje valova i kovrča. Ovi uređaji su idealni za postizanje različitih stilova, od laganih talasa do čvrstih kovrča. Pegle za valove su svestrane i mogu se koristiti i za ravnanje kose.

 

Pegle sa funkcijom pare

Pegle sa funkcijom pare koriste paru za hidrataciju kose tokom stiliziranja. Ova tehnologija pomaže u smanjenju frizza i održavanju vlage u kosi, čineći je glatkom i sjajnom. Pegle sa funkcijom pare su idealne za suvu i oštećenu kosu koja zahtijeva dodatnu njegu.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga

t