Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Periferija

Raznovrsna ponuda periferija za Vaš računar

Periferije su ključne komponente svakog računarskog sistema, koje omogućavaju korisnicima bolju interakciju sa računarom i povećavaju njegovu funkcionalnost. U našoj ponudi možete pronaći široku ponudu periferija koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

 

Tastature za sve potrebe

Tastature su neizostavan dio svakog računarskog seta. U ponudi imamo različite vrste tastatura, od mehaničkih do membranskih, prilagođenih za rad, gaming ili svakodnevnu upotrebu. Mehaničke tastature su poznate po svojoj dugotrajnosti i brzom odzivu i idealne su za gamere i profesionalce. Membranske tastature su tiše i često povoljnije, što ih čini savršenim izborom za kancelarijske korisnike.

 

Miševi visokih performansi

U ponudi imamo miševe raznih oblika i veličina, prilagođenih različitim stilovima korištenja. Bežični miševi pružaju slobodu kretanja bez zapetljanih kablova, dok su žičani miševi poznati po svojoj pouzdanosti i niskoj latenciji, što je ključno za gaming. Također nudimo i ergonomske miševe koji smanjuju naprezanje ruke i zgloba prilikom dugotrajnog korištenja.

 

Monitori vrhunskog kvaliteta

Monitori su centralni dio svakog računarskog sistema, a naša ponuda uključuje modele različitih veličina, rezolucija i tehnologija. Bilo da tražite monitor za profesionalni rad sa grafikom, gaming ili svakodnevnu upotrebu, naći ćete nešto što odgovara Vašim potrebama. Monitori sa visokom rezolucijom i brzinom osvježavanja su idealni za gamere, dok su monitori sa IPS panelima savršeni za one koji se bave dizajnom i obradom fotografija.

 

Slušalice za kvalitetan zvuk

Slušalice su ključne za svakog korisnika koji želi da uživa u kvalitetnom zvuku, bilo da je riječ o muzici, filmovima ili igrama. Nudimo širok spektar slušalica, od onih sa mikrofonom za gamere do bežičnih modela za ljubitelje muzike u pokretu. Slušalice sa poništavanjem buke omogućavaju neometano uživanje u zvuku, bez obzira na vanjske smetnje.

 

Web kamere za jasnu komunikaciju

Web kamere su postale neophodne za rad na daljinu i online sastanke. Naša ponuda uključuje kamere visoke rezolucije koje osiguravaju kristalno čistu sliku i zvuk. Pored toga, mnogi modeli imaju ugrađen mikrofon i automatsko fokusiranje, što olakšava upotrebu i povećava kvalitet komunikacije.

 

Zvučnici za svaki prostor

Zvučnici koje nudimo obuhvataju različite modele, od kompaktnih prenosnih do moćnih sistema za kućno kino. Bez obzira da li Vam je potreban zvučnik za računar, televizor ili mobilni uređaj, kod nas ćete naći model koji odgovara Vašim zahtjevima. Prenosni zvučnici sa Bluetooth tehnologijom omogućavaju Vam da uživate u muzici gdje god se nalazili, dok su zvučnici sa višekanalnim sistemom idealni za stvaranje kućnog bioskopa.

 

Printeri za kućnu i poslovnu upotrebu

Printeri su važan dodatak svakom domu ili kancelariji. U našoj ponudi naći ćete inkjet i laserske printere koji zadovoljavaju različite potrebe, od povremenog štampanja dokumenata do masovne produkcije. Inkjet printeri su idealni za štampanje fotografija i dokumenata u boji, dok su laserski printeri poznati po svojoj brzini i efikasnosti prilikom štampanja velikog broja crno-bijelih dokumenata.

 

Skeneri za digitalizaciju dokumenata

Skeneri su bitni za digitalizaciju fizičkih dokumenata, fotografija i drugih materijala. Nudimo različite vrste skenera, uključujući flatbed i sheetfed modele. Flatbed skeneri su idealni za skeniranje knjiga i debelih dokumenata, dok su sheetfed skeneri odlični za brzo skeniranje velikog broja stranica.

 

Docking stationi za povezivanje

Docking stationi omogućavaju Vam da brzo i jednostavno povežete više uređaja sa vašim laptopom ili računarom. Naša ponuda uključuje modele sa različitim portovima, uključujući USB, HDMI, Ethernet i druge, što Vam omogućava da proširite funkcionalnost Vašeg uređaja i povežete ga sa svim potrebnim perifernim uređajima.

 

Kontroleri za igre

Kontroleri za igre su dizajnirani za optimalno gaming iskustvo. U našoj ponudi možete pronaći kontrolere za različite platforme, uključujući PC, konzole i mobilne uređaje. Bez obzira da li više volite bežične ili žičane kontrolere, kod nas ćete naći model koji odgovara Vašim potrebama i stilovima igre.

 

Podloge za miševe

Podloge za miševe su važan dodatak koji poboljšava preciznost i brzinu miša. Nudimo različite vrste podloga, od standardnih do onih sa specijalnim premazima za gejming. Kvalitetna podloga može značajno unaprijediti Vašu produktivnost i gaming performanse, pružajući stabilnu i glatku površinu za Vaš miš.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga